Win een miljoen euro met online krasloten

Exclusieve jackpot van € 1.000.000,- bij Scratch2Cash

door Arjen Geffers
2 september 2022

AMERSFOORT - De pionier op het gebied van online krasloten, Scratch2Cash, pakt in september wel uit met een heel mooie geldprijs. Waar de papieren krasloten niet hoger gaan dan 2 ton, kan op internet wel 1 miljoen euro gewonnen worden.

Wegens de lancering van iDeal heeft Scratch2Cash voor de eerste keer in de geschiedenis een jackpot van € 1.000.000,- Deze jackpot kan gewonnen worden met het nieuwe spel 3Wow. Naast dit nieuwe spel biedt Scratch2Cash 38 andere spellen waarmee fantastische geldprijzen gewonnen kunnen worden.

3Wow

Om te krassen, klikt u op een van de vlakken waardoor alle 9 kras vlakken zichtbaar worden. Klik op het vlak naast de "Win Vermenigvuldiger" om het getal te zien waarmee uw prijs vermenigvuldigd zal worden. Een winnende combinatie vindt plaats wanneer u 3 identieke prijsbedragen open krast. Uw "Totale winst" wordt de prijs die u 3 maal ziet, vermenigvuldigd met het nummer uit de "Win Vermenigvuldiger". De miljoenen prijs valt wanneer u 3 identieke vierklaverblad met het symbool op de drie loten heeft.

Ga naar Scratch2Cash en win de Jackpot van 1 Miljoen: Klik hier

Zie ook:
- Patience nu ook online te spelen voor echt geld