Online Patience spelen en echt geld winnen

Kaartspelletje wordt herontdekt sinds mogelijkheden tot geld verdienen

door Gerben van Hulshoff
15 mei 2022

UTRECHT - Na het succes van FreeCell heeft een groot aantal spelers inmiddels ook het klassieke patience spel herontdekt. Iedereen die regelmatig achter de computer zit heeft het wel eens gespeeld en voor sommigen is het zelfs een dagelijkse bezigheid. Steeds meer mensen ontdekken echter ook de online variant van patience, waarbij de speler echt geld of andere mooie prijzen zoals flatscreen TV's en navigatiesystemen kan winnen.

Het kaartspel patience, om precies te zijn de meest gespeelde variant Klondike patience, is standaard aanwezig op elke computer sinds Windows 95. Het is een kaartspel dat door één persoon te spelen is. De regels zijn eenvoudig en snel te leren, en menigeen kan zich er heel wat uurtjes mee vermaken.

De naam ‘patience’, afkomstig uit het Frans, betekent ‘geduld’. Ook in het Engels is het spelletje bekend onder de naam Patience, maar in sommige gebieden wordt ook wel de naam ‘solitaire’ gebruikt.

Geld verdienen met patience

De nieuwe website Win52 voegt extra spanning toe aan het geliefde kaartspelletje. Naast het spelplezier dat men beleeft aan patience kun je nu ook credits inzetten en prijzen winnen.

Het doel van het spel is hetzelfde als van de bekende Windows variant: maak van alle kaarten van het kaartspel vier gesorteerde stapels, in opgaande volgorde van Aas tot Heer. Het spel is klaar wanneer je alle 52 kaarten op de sorteerstapels geplaatst hebt. Voor elke 52 credits die je inzet, verdien je 5 credits voor iedere kaart die je op een van de vier sorteerstapels plaatst. Bovendien maak je een grotere kans op een prijs wanneer je het spel snel uitspeelt.

Klik hier en win echt geld met online patience