Snel Geld Winnen?

Geld winnen via het internet is makkelijker dan je denkt!

door Ronnie van de Grubbenvorst
24 maart 2022

AMSTERDAM - Wie wil er nou niet geld winnen? Veel mensen spelen mee met loterijen, kopen krasloten of gaan naar het casino. Met de komst van het internet kon ook aan die behoefte worden voldaan, maar dan gewoon vanuit de luie stoel.

Makkelijk geld winnen dus, maar is dat wel zo? Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden? De nieuwe website GeldWinnen.info geeft daar antwoord op.

Rudi Liedtke

Rudi Liedtke spreekt het publiek toe op een bijeenkomst van zijn onderneming: Z-Entertainment.

Foto: Marlies Bergmans

De site staat boordevol informatie over alle manieren en mogelijkheden om geld te verdienen door gebruik van diensten op het Web. GeldWinnen.info is een onafhankelijke website gemaakt door spelers, voor spelers. “Nog altijd zijn de pokersites het populairst”, zo vertelt Rudi Liedtke, de eigenaar van Z-Entertainment en brein achter GeldWinnen.info. “Poker is een spel van tactiek en bluf maar vooral ook geduld – iets wat veel online spelers te weinig hebben. Alles moet maar snel tegenwoordig en de pokersites varen daar wel bij. Met onze site willen we spelers tips geven over hoe te spelen en waar de beste kansen liggen om geld te winnen. Niet elk online spel ligt iedereen even goed.”

Fruitautomaten

Rudi vervolgt: “Je kunt je voorstellen dat iemand die geen verstand van voetbal heeft, niet de ideale kandidaat is om op voetbalwedstrijden te gokken. Een makkelijk spel wat iedereen kan spelen zijn momenteel de fruitautomaten. Het principe is het zelfde zoals we dat in Nederland kennen in kroegen en friettenten, maar nu heerlijk comfortabel achter de PC. Wij schatten de winkans hoger in dan ‘the real thing’, mede dankzij de lagere kosten die de sites hebben. Dat neemt niet weg dat je zomaar al je geld er doorheen moet knallen in de hoop dat jij diegene bent die de hoofdprijs gaat winnen. Voorzichtig spelen en risico's spreiden geeft de beste resultaten.”

Internet ontwikkelt zich in een razend tempo voort en er komen steeds weer nieuwe technieken en acties op het internet om zo links en rechts wat geld te winnen. Het is lastig om al die ontwikkelen te volgen en daarom is een site als GeldWinnen.info een prima startpunt om rijk te worden via het internet.

Zie ook: Geld Winnen Info